TvTarekat | BUKU LOKASI MAQAM ULAMA KEDAH


Buku Lokasi Maqam Ulama' Kedah

Sesiapa yang ingin menziarahi makam ulama' di Negeri Kedah, boleh lah merujuk kepada buku ini kerana penulis telah menyusunnya mengikut kawasan dan daerah. Juga dilengkapi gambar makam tersebut. Jadi, penziarah boleh terus mencari makam dikawasan itu dengan cepat. Turut disertakan maklumat ringkas tokoh seperti gambarnya, nama, tahun lahir, tahun wafat dan umur.

Saya bersama sahabat lalui dah pengalaman menjejak makam auliya ni. Kadang² memakan masa sampai 3 jam untuk mencari satu makam. InsyaAllah saya susun didalam buku ni dengan harapan para penziarah dapat lebih kerap menziarahi makam² auliya lalu timbulnya perasaan kasih terhadap ulama'.

Harga Buku : RM 17.00 ( lebih sesuai jika boleh COD sekitar Kedah )

● Bersize A4

● 100% Full Colour

● Meterial kertas - Art Card & Shine ( high quality )

● Menghimpunkan lokasi makam auliya, ulama & solihin bumi Kedah sebanyak 129 makam

● 151 senarai ulama' Kedah yang diasingkan mengikut zon daerah di Kedah untuk memudahkan penziarah

● Hampir 120 wajah ulama' Kedah

● 28 muka surat


Bagi yang berminat boleh whatsapp
www.wasap.my/60175970073
#MakamUlamak
Share on Google Plus

About roslanTv Tarekat

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis.

0 comments:

Catat Ulasan